ÇİVRİL MİLLET BAHÇESİ İLK MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

Çivril Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile projelendirilen ve yapılan Çivril Millet Bahçesi ilk misafirlerini ağırladı.

Gündem Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 08:51:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yapımına 2021 yılında başlanan ve 2023 yılın son günlerinde tamamlanan Çivril Millet Bahçesi ilk misafirlerini ağırladı. Belediye Başkanı Niyazi Vural Çivril Huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde konaklayan yaşlıları Millet bahçesinde ağırladı ve bahçe hakkında bilgi verdi.

 

Açılışına gün sayan Çivril Millet Bahçesinde yaşlıları ağırlamaktan büyük bir onur ve memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Niyazi Vural “yaşlılar ve çocuklarımız gözbebeğimiz. Millet Bahçesinin ilk konuklarının yaşlılarımızın olması ayrı bir gurur ve sevinç kaynağımız. İlçemize kazandırdığımız ve bize göre Türkiye’nin en güzel Millet bahçesinin ilk konukları Huzurevimizde konaklayan büyüklerimiz oldu” dedi.

 

Millet Bahçesini yaşlılar ile birlikte gezen Başkan Niyazi Vural konukları ile yakından ilgilenerek Millet bahçesi ve yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Millet Bahçesinin Çivril ve Denizli turizmine büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Vural “ Millet Bahçemiz Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor. Başka hiçbir Millet bahçesi tarihi bir kentin olduğu saha içinde değil. Çivril’de kurulan Eumania Antik kenti sahasında yapılan Millet Bahçemiz doğa ve tarihi zenginlikleri bir arada barından bir alan. Tarih doğa ve kültür bir arada. Ege bölgesinin en çok tercih edilen en çok ziyaret edilen Millet bahöesi Çivril Millet bahçesi olacak” dedi.

 

Millet bahçesini ziyaret eden Huzurevi sakinleri nezaketi ve düşüncesinden dolayı Başkan Niyazi Vural’a teşekkür ederek “görev süresi boyunca her zaman yanımızda olan bizleri unutmadığını her fırsatta gösteren başkan Niyazi Vural’a nezaket ve ince düşüncesinden dolayı teşekkür ederiz. Yapımı tamamlanan Millet bahçesinin ilk misafirleri olmaktan burayı bizim ziyaretimiz ile hizmete açması bize verdiği önemin göstergesi. Yaptığı her şey gösterdiği saygı, özen ve ilgiden dolayı başkana teşekkür ederiz” dediler.

 

Program, çekilen hatıra fotoğrafının ardından çay eşliğinde yapılan sohbet ile sona erdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.