ÇİVRİL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Yer Tesisi ve Bakanlık tescilinin ardından başlayan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Gündem Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 08:37:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril OSB’nin yer seçiminin tamamlanması ve kuruluşunun T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tescilinin ardından, Organize Sanayi Bölgesinin kurulumu için çalışmalar hızlandı. Çalışmalar kapsamında Çivril’e gelen Denizli Sanayi Odası ekibi Çivril Belediye başkanı ve Çivril Organize sanayi Bölgesi yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı.

 

Çivril Belediyesinde yapılan toplantıya Çivril Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Vehbi Demir, Şehir Plancısı Server Munis, Harita ve Kadastro Mühendisi, Mehmet Emiroğlu ile DSO Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Tillem ile Mali İdari İşler Müdürü Ömer Kırboz, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Başkan Vekili Şemsettin Kıvrak ve Belediye yetkilileri katıldı.  toplantıda yer seçimi konusunda detaylar masaya yatırılırken, OSB sınırları içindeki parseller, bölgenin yerleşimi ve bundan sonra izlenecek adımlar konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Toplantı sonrasında heyet, Organize Sanayi Bölgesinin kurulacağı alan ve sahada da incelemelerde bulundu.

 

Çalışma ve toplantı ile ilgili olarak bilgi veren Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural Çivril Organize Sanayi Bölgesinin Çivril ve bölge için öneminden bahsederek “gelişmenin anahtarı ve vazgeçilmez unsuru üretimin Çivril’de arttırılması için başlattığımız sanayileşme çalışmamızda bir adım daha attık. Denizli Sanayi Odası Genel Sekreter yardımcımız ve Organize sanayi bölgesi Yönetim Kurulu üyelerimiz ile yer tahsisi konusunda verimli bir toplantı yaparak OSB sahamızda incelemelerde bulunduk. Çivril Organize Sanayi Bölgesi Çivril başta olmak üzere çevre ilçe ve iller ile Ege Bölgesinin üretim ve istihdam merkezi olacak” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.