ÇİVRİL SODAM KURSİYERLERİNE MORAL ZİYARETİ

Kaymakam Hasan Akbulut’un eşi İlke Akbulut, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından açılan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Merkezi (SODAM)’nde eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 19 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2024 11:22:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hamam Mahallesinde faaliyetlerini sürdüren Çivril SODAM merkezini ziyaret eden İlke Akbulut kurs merkezinde eğitim gören kadınlarla bir araya geldi. Sınıfları ziyaret eden İlke Akbulut yapılan çalışma ve ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi aldı. Kurs eğitmenleri ile de bir süre sohbet eden İlke Akbulut eğitmen ve kursiyerlere başarı diledi. İlke Akbulut kurslar sayesinde kursiyerlerin güçlü kadın, güçlü anne, güçlü eş ve güçlü birey olacaklarını belirterek, güçlü toplum, güçlü Türkiye hedefine ulaşılacağını ifade etti.

 

Ziyaret ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede “Kaymakamımız Sayın Hasan Akbulut 'un eşi Sayın İlke Akbulut Hanımefendi İlçemiz Sosyal Dayanışma Merkezi'ni (SODAM) ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Hanımefendi kursiyerlerin çalışmalarında kolaylıklar diledi” ifadelerine yer verildi.

 

Ziyarette İlke Akbulut’a, Çivril Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Hatice Zeybek eşlik etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.