ÇİVRİL SPOR'DA ŞOK İSTİFA

Yeşil Çivril Belediye spor kulübü, sezona sayılı günler kala gelen istifa haberi ile sarsıldı.

Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 08:30:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeşil Çivril Spor ’un başarılı başkanı Yasin Göktaş yaptığı açıklama ile başkanlık görevinden ayrıldığını bildirdi. Göreve geldiği günden bu yana yaptığı transferler ve başarılarla son iki senede spor kamuoyunda Çivril’i söz sahibi yapan başarılı başkan Yasin Göktaş’ın istifası Çivril kamuoyuna bomba gibi düştü.

 

Açıklamasında Çivril ve Yeşil Çivril Belediye Spor Futbol kulübünü çok sevdiğini ifade eden Göktaş ayrılığın istifa değil zorunlu bir ayrılık olduğunu belirterek “Kalbim her zaman Çivril Spor için çarpacak. Bu süreçte yeni yönetimin de her zaman arkasında olacağım. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle bu ulvi görevden ayrılmak zorunda kaldım. Göreve geldiğim ilk gün Çivril Spor’u bir üst lige taşımayı kendime şiar edinmiştim. Önce yüce Allah’ın izniyle, daha sonra duyarlı Çivril Esnafının ve taraftarlarımızın katkılarıyla bu başarıyı elde ederek ligimizde şampiyon olduk. Daha sonra oynadığımız Play Off ve Play Out müsabakalarında edindiğimiz başarılarla BAL lige çıkmayı başardık. Çivril Spor tarihinde böyle bir başarıyı elde eden ilk başkan olmaktan çok gururluyum” dedi.

 

Yasin Göktaş görev süresi içinde yeşil Çivril Spor’a Trabzonspor’un efsane futbolcusu İbrahim Yattara’yı transfer etmişti.

 

Göktaş, kulüp başkanlığı döneminde Yeşil Çivril Belediye spor’u tarihinde BAL ligine çıkaran ilk başkan oldu.

Yorumlar (2)
15.09.2023 09:55
İsmet
15.09.2023 09:55
İstifa sebebi neymiş
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.