ÇİVRİL YENİDEN MARKA KENT OLACAK

Çivril Belediye Başkan adayı Niyazi Vural Çivril Belediyesi tarafından kurulan Manda Çiftliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyaset Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 13:04:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Seçim çalışmalarını sürdüren Çivril Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Belediye başkan adayı Niyazi Vural mahallelerde düzenlediği toplantı ve buluşmalarda görev süresinde yaptığı çalışmaları anlatarak 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden destek istiyor.

 

‘Daha Yapacak çok İşimiz Var’ sloganı ile çalışmalarını sürdüren Başkan Vural, 2019 - 2024 döneminde mahalle ve ilçe merkezinde yapılan çalışmaların devam etmesi için Yeniden aday olduğunu belirterek “Çivril’imiz için daha yapacak çok işimiz var. İstikrar, Huzur ve yeni projeler için Yeniden Refah, Yeniden Niyazi Vural” dedi. 

 

5 yıllık görev süresinde hesap veremediği hiçbir şey olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Vural “beş yıllık görev süremde hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yok. Alnım ak yüzüm pak.  Görev sürem ya da siyasi hayatım boyunca eleştirebilecekleri bir şey bulamadılar Manda çiftliğini dillerine doladılar. Belediyeye ait her iş ve çalışmanın kayıtları şeffaf bir şekilde ortada. Bir şey bulamadılar, uydurmaya başladılar” dedi.

 

Manda çiftliği ve Mandalar ilgili de açıklamada bulunan başkan Vural “Manda Çiftliğimiz Işıklı ile Yeniköy mahallemizin arasında ilk yaptığımız yerde. Görmek isteyen merak eden gidip bakabilir” dedi.

 

Ziraat Fakültesi Zooteknik Bölümü ile ıslah çalışması yapılacağını belirten Belediye Başkanı Niyazi Vural “mandaların tamamı satılmadı. Ziraat Fakültemizin Zooteknik Bölümü ile yapacağımızı çalışma kapsamında süt verimi düşen bazı hayvanları sattık şu an çiftliğimizde 50’den fazla manda var” dedi.

 

Çivril’in marka değerini arttırmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Başkan Vural “Yeni dönemde Ziraat Fakültesi Zooteknik Bölümü ile birlikte Manda üretimimiz manda sütü ve kaymağı üretimimiz devam edecek. Bundan sonraki çalışmalarımız Üniversite merkezli ilerleyecek ve Çivril Manda sütü ve kaymağı konusunda markalaşacak” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.