ÇİVRİL’DE 4 GÜN SÜRECEK TARIM FUARI BAŞLADI

Çivril Belediyesi tarafından organize edilen Çivril Tarım Fuarı, ikinci kez kapılarını açtı. 200’den fazla firmanın katıldığı fuar 4 gün sürecek.

Gündem Yayın: 20 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 20.10.2024 10:00:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Belediyesi öncülüğünde KOSGEB ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) destekleri ile düzenlenen Çivril Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Çivril Kapalı pazaryerinde açılan fuara 75 BİN kişinin katılması bekleniyor.

 

Kapalı pazaryerinde düzenlenen fuarın açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Fuarın açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye Başkanı Semih Dere Çivril’in ege bölgesinde yıldızı parlayan bir ilçe olduğunu belirterek “Çivril’i tarım merkezi yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  Başkan Dere konuşmasında Çivril’in tarım ürünleri yetiştirme, işleme ve pazarlamada son yıllarda büyük bir gelişme kaydettiğini belirterek fuarın bu gelişime destek vereceğini ifade etti. 

 

Başkan Semih Dere’nin ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Hasan Akbulut’ta fuarın Çivril ve Denizli için hayırlı olmasını temenni ederek, fuarı düzenleyenler ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Semih Dere tarafından teşekkür plaketi verildi.

 

Protokol üyeleri tarafından kesilen kurdele ile fuarın açılışı yapıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri fuar alanını gezerek firma ve katılımcılardan bilgi aldı. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.