Çivril’de Asayiş Toplantısı Yapıldı

ağustos ayı İlçe Asayiş Toplantısı, Kaymakam Fatih Cıdıroğlu Başkanlığında gerçekleştirildi

Asayiş Yayın: 18 Ağustos 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 18.08.2025 12:09:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Ağustos ayı İlçe Asayiş ve Güvenlik Toplantısı, Kaymakam Fatih Cıdıroğlu başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı.Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı jandarma Üsteğmen Okay Cansu ve ilgili birim amirleri katıldı.

 

Toplantıda, ilçe genelinde vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmesi amacıyla alınan güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Görüşmelerde mevcut uygulamalar ve yeni alınabilecek önlemler ele alındı.Kaymakam Cıdıroğlu, ilçede asayişin sağlanması için gösterdikleri özverili çalışmalar dolayısıyla güvenlik birimlerine teşekkür etti.

 

Toplantı sonunda yapılan bilgilendirmede Çivril’de yaşana vatandaşların güven ve huzurunun sağlanması amacıyla yürütülen çalışma ve denetimlerin aynı istikrar ve kararlıkla süreceği belirtildi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.