ÇİVRİL'DE ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Çivril Belediyesi tarafından düzenlenen çocuklara yönelik sinema günleri başladı. Haftada iki gün yapılacak gösterim Tren Yolu sosyal tesislerinde düzenleniyor.

Kültür Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 08:53:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kültürel faaliyetlerine devam eden Çivril Belediyesi çocuklar için sinema günleri düzenledi. İlk gösterimin bu hafta sonu yapıldığı geceye çocuklar büyük ilgi gösterdi. Cumartesi ve Pazar geceleri yapılan gösterimlerde çocuklar, kendileri için hazırlanan film ve animasyonları anne ve babaları ile birlikte izleme fırsatı buldu.

 

Cuma gün düzenlenen ilk gösterimde çocuklar ile birlikte film izleyen başkan Vural çocukların mutluluğuna ortak oldu. Film öncesi çocuklar ve aileleri ile sohbet eden Başkan Vural, çocuklara film gecesi hazırlanan patlamış mısırlardan dağıttı.

 

Çocuklarını film gecesine getiren anne ve babalar başkan Niyazi Vural’a teşekkür ederek “Çivril’de büyük eksikliği olan bu hizmeti verdiğiniz için teşekkür ederiz. Gençler ve çocuklar için önemli olan bir sosyal etkinliği haftada iki gün ücretsiz şekilde sunmanız örnek bir çalışma. Çocuklar adına teşekkür ederiz” dediler.

 

Çivril'i kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturmaya devam ettiklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Nasıl ki Çivril'i turizmin merkezi yapma yolunda çalışmalarımızı sürdürüyorsak, kültürün ve sanatın merkezi yapmak içinde gece gündüz çalışıyoruz. Düzenlediğimiz kültürel ve sanatsal etkinliklerle de adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. İlçemizde ikincisini gerçekleştirdiğimiz sinema günleri etkinliğiyle de birbirinden kaliteli, eğlenceli filmler gösterimde olacak. Cuma günleri çocuklara, Cumartesi günleri de vatandaşlar için gerçekleştireceğimiz bu etkinliğe herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Cuma gün çocuk ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği sinema günlerinin ikincisi gösterimi Cumartesi gün yetişkin ve aileler için düzenlendi. Çivril Tren Yolu Gar Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.