ÇİVRİL’DE DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLANDI

Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Anma Programı yapıldı.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 16.07.2022 09:31:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sabah Şehitler Mezarlığında başlayan anma etkinlikleri gece okunan selalar ile sona erdi. Programa protokol ve STK ile Siyasi parti temsilcileri katıldı.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 6. Yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Çivril’de düzenlenen program Şehitle Mezarlığında şehitler adına Kuran’ı Kerim okunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından şehit mezarlarına karanfil bırakılmasıyla devam etti.

 

Anma etkinlileri kapsamında yeni Camide şehitler için mevlit okutulmasının ardından protokol 15 Temmuz Fotoğraf sergisini gezdi.

 

Anma etkinliklerinin akşamki kısmı, Cumhuriyet Meydanında, Demokrasi Nöbeti ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Mehteran konseri ile devam eden program protokol üyelerinin yürüyüşü ile devam etti.

 

Programda belediye başkanı Niyazi Vural ve Kaymakam Turan Soğukoluk yaptıkları konuşmalarda 15 Temmuz 2016’da yaşananların tekrar yaşanmamasını temenni ederek meydanları darbecilere teslim etmeyen 15 Temmuz gecesi havalimanlarını, köprüleri, yolları, meydanları doldurarak Terör Örgütü mensubu hainleri hezimete uğratan 7’den 70’e tüm vatandaşlara teşekkür ettiler.

 

Mehteran gösterileri ile devam eden program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa sesleniş konuşmalarının ardından ilahi konseri ile devam etti.

 

15 Temmuz Milli Birlik ve Dayanışma günü etkinlikleri Saat 00.13’te okunan sela ve şehitler adına dualardan sonra dağıtılan çorba ve helva ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.