ÇİVRİL’DE HASAT BAŞLADI KAYMAKAM ÜRETİCİLERİ TARLADA ZİYARET ETTİ

Kaymakam Hasan Akbulut, ziyaret ettiği pancar tarlasındaki hasat çalışmasını inceleyip, bereketli bir hasat yılı olmasını diledi.

Yaşam Yayın: 26 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 26.10.2024 15:35:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut Gıda Tarım ev Hayvancılık İlçe Müdürü Hamid Çakal ve Çivril Pancar İşletme şefi Ramazan Kayahan ile birlikte Pancar hasadına katıldı. Kaymakam Hasan Akbulut’un tarla ziyaretinde Emniyet Müdürü Asım Kayacı ve İlçe Jandarma Komutanı jandarma Teğmen Ali Çolak ve Menteş mahalle muhtarı Cahit Çelimli’de hazır bulundu.

 

Menteş mahallesinde Aykut Karaaslan’a ait pancar tarlasına giden Kaymakam Hasan Akbulut tarla sahibi ve Pancar İşletme şefi Ramazan Kayahan’dan pancar üretimi ve hasadı hakkında bilgi aldı. Pancar tarlasını gezen kaymakam ve beraberindekiler hasat yapan işçilerle sohbet ederek kolaylık dileyerek üretim ve tarımın önemine vurgu yaptı. Kaymakam Akbulut tarla sahibi Aykut Karaaslan ile yaptığı sohbette “Çiftçilerimizin emeklerinin karşılığını alması bizim için son derece önemli. İlçemizde önemli bir üretim rekoltesine sahip şeker pancarı hasadının hayırlı olmasını, çiftçilerimize de bereketli ve kazançlı bir hasat mevsimi diliyorum” dedi.

 

Kaymakamlıktan ziyaret ve hasat ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede “Kaymakamımız Sayın Hasan Akbulut, Protokol Üyeleri ile birlikte İlçemiz Menteş Mahallesi'nde pancar sökümü yapan çiftçilerimizi ziyaret ederek hayırlı bereketli bol kazançlar diledi” ifadelerine yer verildi.

 

Ege Bölgesinin önemli tarım merkezlerinin başında gelen Çivril’de yıllık 124 BİN Ton şeker Pancarı üretimi yapılıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.