ÇİVRİL’DE MEYDANA GELEN KAZADA İKİ KİŞİ YARALANDI

Çivril’de meydana gelen kazada kafa kafaya çarpışan iki araç kullanılamaz hale gelirken araç sürücüleri yaralandı. Biri 86 diğeri 64 yaşında olan sürücüler hastanede tedavi altına alındı.

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2024 17:42:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Denizli Uşak Karayolu İğdir kavşağında meydana gelen kazada Dinar istikametinden Denizli yönünde seyreden Ali E. 20 L 2072 plakalı aracı ile kavşağa kontrolsüz girmesi sonucu Denizli istikametinden Uşak istikametine seyreden Halil İbrahim E. İdaresindeki 38 YU 651 plakalı araç ile çarpıştı.

 

Çarpışmanın etkisiyle Ali E. İdaresindeki araç orta refüje çıkarak durabildi. Kazada araçlar hurdaya dönerken sürücüler Ali E. (86) ve Halil İbrahim E. (64) olay yerine çağrılan ambulanslar ile Çivril Devlet hastanesine kaldırıldı.

 

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavilerinin Çivril Devlet Hastanesinde devam ettiği bildirilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.