ÇİVRİL'DE POLİS HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

Polis Teşkilatının kuruluşunun 179’uncu yılı Çivril’de düzenlenen farklı etkinlikler kutlanmaya başlandı.

Gündem Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 11:25:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türk Polis Teşkilatı Kuruluşunun 179. yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı ve beraberindeki heyet, Çivril Kaymakamı Hasan Akbulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Emniyet Müdürü Asım Kayacı Polis Haftası kapsamında yapılan etkinlikler ve hafta hakkında Kaymakam Akbulut’a bilgi verdi.

 

Kaymakam Hasan Akbulut Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümlerini kutlayarak, “ilçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Ayrıca görevi başında şehit düşerek aramızdan ayrılan polislerimizi rahmetle ve minnetle, gazi olanları şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Polis Haftası kutlamaları kapsamında İsmail Özcan ilkokulunu ziyarete den Emniyet Müdürü ve burada özel öğrencilerle bir araya gelerek onlara polis kıyafeti hediye etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Emniyet Müdürü Asım Kayacı öğrencilere polislik mesleği ile ilgili bilgi de verdi.

 

Kutlamalar Çivril mezarlığında bulunan şehit Polis mezarlarının ziyaret edilmesi ile sona erdi. Mezarlık ziyaretinde İlçe Müftüsü Muhammed Çörekçi görevi başında şehit olan emniyet personeli şehitler için Kur’an’ı Kerim okudu, dua etti.

 

Polis Haftası kutlamalarının hafta içinde düzenlenecek farklı etkinlikler devam edeceği bildirildi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.