ÇİVRİL’DE SERVİS ŞOFÖRLERİNE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Çivril’de taşımalı eğitim öğrencilerini taşıyan servis şoförlerine bilgilendirme eğitimi yapıldı. İlçe Milli eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına Jandarma ve Emniyet personeli de katıldı.

Eğitim Yayın: 05 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2024 14:13:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Çivril’de jandarma ve polis ekiplerinin bilgilendirme toplantıları devam ediyor. 2024-2025 eğitim-öğretim yılı taşıma erişim kapsamında, okullarda taşıma yapan servis şoförlerine ve okul müdürlerine yönelik taşıma güvenlik toplantısı düzenlendi.

Taşımalı eğitimin yıl boyunca güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için şoförlere önemli uyarılar yapıldı. Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğinde gerçekleştirildi.

 

Toplantıya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök yaptığı konuşmada öğrencilerin sağlıklı ve güven içinde okullarına gelmesinin öneminde vurgu yaparak, "Eğitim öğretimin gerçekleştirilmesinde siz şoförlerimiz, taşımalı eğitim yaptığımız Mudurnu'da, eğitimin en önemli paydaşlarından birisiniz. Tüm enerjimizle öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde okullarımıza getirmeyi hedeflemekteyiz. Sizlerin de bu kapsamda dikkat etmeniz gereken şeyler çok fazla. Bu doğrultuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerekiyor” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.