ÇİVRİL’DE TEKNİK DİREKTÖR İLE YOLLAR AYRILDI

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve üst sıraları hedefleyen Yeşil Çivril Belediye spor ’da ayrılık.

Yayın: 11 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 11.02.2024 21:56:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Alınan yenilgi ve taraftar tepkisi sonrasında kulüp yönetimi, hoca ile yolları ayırdı.

Geçen haftaki Sarayköy yenilgisinin ardından bu hafta Kumluca Belediyespor karşısında alınan 4 – 1 yenilginin faturası teknik direktör Memiş Sarıçam’a kesildi.  

 

Kumluca Belediyesor maçı sonrası bir araya gelen yönetim ve Memiş Sarıçam karşılıklı olarak yola devam etmeme kararı aldı. Ayrılık kulübün sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yapılan paylaşım ile kamuoyuna duyurulurken yapılan paylaşımda “Teknik Direktörümüz Sayın Memiş Sarıçam ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Memiş Sarıçam’a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Kulüp yönetiminin hafta içi yapacağı görüşmeler sonrasında yeni hoca ile anlaşması ve spor kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.