ÇİVRİL'DE "TRAFİK HAFTASI" ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İLE KUTLANDI

Trafik Haftası etkinliklerinde Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro Amirliği ekipleri anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Eğitim Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 07:49:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Trafik Haftası etkinliklerinde Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Büro Amirliği ekipleri anlamlı bir etkinliğe imza attı. Hafta kapsamında ilçede eğitim veren ÇEVAK Anaokulunu ziyarete den ekipleri öğrencilere trafik kural ve işaretlerini anlattı. Anasınıfı öğrencileri trafik kural ve işaretlerini öğrenirken eğlendi.

 

"Trafik Haftası" etkinlikleri çerçevesinde ÇEAVK Anaokulunda gerçekleştirilen etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. Çivril İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri öncülüğünde gerçekleştirilen programda ekipler trafik bilincinin aşılanması, trafik işaret ve ışıklarında ne şekilde hareket edileceği konularında bilgiler verdi.

 

Program sonunda anaokulu öğrencileri hareketli şarkılar eşliğinde dans edip polis memurları ile fotoğraf çekilerek keyifli anlar yaşadı. Programda Çivril Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli polis memurları, anaokulu öğrencilerine trafik hakkında bilinmesi gerekenleri aktardı.

 

Çalışma ve hafta ile ilgili olarak Çivril Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinden yapılan bilgilendirmede, "Trafik haftasına girdiğimiz bugünlerde okullara gidip, trafik bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Okullarda ve trafik eğitim parkında eğitimlerimiz devam edecek. Çocuklara kalıcı bilgiler aktarmaya çalışıyoruz" denildi.

 

Tarfik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde uygulama ve ziyaretlerin devam edeceği trafiğin yoğun olduğu noktalarda da uygulama yapılarak vatandaşlara trafik bilincinin aşılanacağı bildirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.