ÇİVRİL'DE YILBAŞI İÇİN GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Çivril’de, vatandaşların yılbaşını huzur ve güvenlik içinde karşılamaları, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi, şikayetlerin zamanında değerlendirebilmesi için tedbirler alındı.

Asayiş Yayın: 28 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 28.12.2023 09:38:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Çivril’de vatandaşların yılbaşı gecesini güvenli geçirmeleri için tedbirler alındı. Jandarma ve Emniyet ekipleri vatandaşların huzur içinde bir yılbaşı geçirmeleri için denetimlerine başlarken, ekiplerin yılbaşı akşamı teyakkuzda olacağı bildirildi.

 

Kamu kurumlarında nöbetçi ekipler oluşturdu. Yılbaşı gecesi şehrin muhtelif noktalarında uygulanacak denetimlerde de trafik ve asayiş kontrollerinin sürdürüleceği ifade edildi.

 

Yılbaşı gecesi belediyenin zabıta, itfaiye ekiplerinin nöbetçi birimlerle görevde olacağı, 112 Acil Yardım ekiplerinin ve hastanenin de destek birimleri ile hizmet vereceği bildirilirken Emniyet ve Jandarma ekiplerinin gece boyunca ilçe giriş çıkışları ile şehrin muhtelif noktalarındaki uygulama bölgelerinde denetimleri sürdüreceği bildirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.