ÇİVRİL'E DEĞER KATACAK VİZYON PROJELER

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, projelerini tanıttı. Hazırladığı kitapçıkta projelerini tanıtan Aslan’ın Tarım, Turizm ve Sosyal hayat projelerine öncelik verdiği görüldü.

Siyaset Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 10:11:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Yerel seçim çalışmaları ile seçmenden tam not olan Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan projeleri ile de seçmenin takdiri topladı. Proje ve hedeflerini anlattığı kitapçığın tanıtımını yapan Aslan “Çivril için yola çıktık. İki günlük değil doğma büyüme Çivril’deyim sorunları ihtiyaçları biliyorum” dedi. Proje kitapçığında Çivril için önem arz eden sosyal kültürel, tarım ve turizm ile ilgili projeler olduğuna dikkat çeken Aslan “Çivril’i baştan aşağı yeniden inşa edeceğiz” dedi.

 

Seçime bir hafta kaldığını ve çalışmalarına aynı heyecan ve istekle devam ettiklerini belirten Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan “10 Ocak’ta ilk seçim gezimizdeki heyecan ve istekle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çivril’in yetiştirdiği gerçek bir Çivrilliyim. Aslımız belli neslimiz belli. Beni itibarsızlaştırmaya çalışanlar önce aynaya bakasın. Beş yıldır çalışmayı aklına getirmeyenler seçime 1 ay kala vaatlerde bulunmaya başladı. Çivril’i yatanlar değil karış karış gezenler, dününde yarınında Çivril’de olanlar kurtaracak ” dedi.

 

Gönüllülerden Oluşan Bir Ekibim Var

 

Seçim çalışmaları boyunca her mahalle ve toplantıda büyük bir sevgi ve ilgi gördüğünü belirten Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan “biz bu projeleri hazırlarken birileri gibi masa başına oturup tek başımıza karar vermedik, yolunu, halkını bildiğimiz her zaman yanlarında olduğumuz mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Onların istek ve ihtiyaçlarını dinledik, onlara fikrîlerimizi anlattık, ortak akılla bir proje ve yapılacaklar listesi oluşturduk. Sonra da gönüllülerden oluşan ekibimizle bunları düzenledik kitapçık haline getirdik. Her mahalleye özgü planlarımız hedeflerimiz var ama genel olarak Çivril’in tarım, turizm sosyal ve kültürel hayatı ile ilgili hedeflerimiz var” dedi.

 

Projelerim Çivril odaklı

 

Genel olarak projelerinin insan odaklı ve Çivril çıkarları üzerine kurulu olduğuna dikkat çeken Aslan “Çivril’in trafik sorununun köklü çözümü için farklı noktalarda büyük ve katlı olmak üzere otopark projelerini hayata geçireceğiz. Bayraktepe bölgesinde kamp ve Çadır turizmi ile ilgili bir alan oluşturacağız. Belediye ihalelerini şeffaf yapacağız. Belediyenin gelir ve giderleri yazılı raporlarla halka arz edeceğiz. Önceden kasaba olan mahallelerimizde Belediye hizmet ek binası olacak ve sürekli hizmet verecek. Damlama sulama sisteminin kurulmasına öncelik vereceğiz, pazaryeri başta olmak üzere uygun alanlarda Belediyeye ait Güneş Enerji santralleri (GES) kuracak ve kendi elektriğimizi üreteceğiz” dedi.

 

Çöp bertaraf tesisi hizmete girecek

 

Çöp toplama ve bertaraf tesisinin Çivril en önemli sorunu olmasına rağmen ihmal edildiğini belirten Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan “atık toplama ayrıştırma konusunda hassas davranıyoruz. Çivril yıllardır çöp tasnif ve bertaraf tesisi kurulması için bekliyor. Denizli genelinde en fazla çöp üreten merkezlerden biri olmasına rağmen Çivril’de halen vahşi çöp toplama merkezinin olması kabul edilemez. Öncelikli işlerimizden birisi Çivril çöp toplama, tasnif ve ayrıştırma tesisi kazandırmak olacak. Burada ayrıştırılacak ve geri kazandırılacak materyaller ile hem çevre temizliği sağlanacak hem de ekonomiye katkı sağlanacak” dedi.

 

Bisiklet ve Yürüyüş Rotaları oluşturacağız

 

Doğa turizmi konusunda Çivril’e değer katacak projeler hazırladıklarını da belirten Kemal Aslan “kamp ve çadır turizminin yanında, oluşturacağımız bisiklet ve yürüyüş rotaları ile Çivril’i alternatif turizm merkezi yapacağız. Işıklı gölü etrafında, Demiryolu hattı üzerinde ve farklı rotalarda bisiklet yolları ve yürüyüş alanları oluşturacağız” dedi.

 

Hazırladıkları kitapçıkta Çivril ile ilgili birçok temel ihtiyaca değindiklerini belirten Kemal Aslan “burada bahsedemediğimiz birçok çalışma ve projemizi kitapçığımızda göreceksiniz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için 31 Mart’ı bekliyoruz. 1 Nisan’dan itibaren Çivril yeni bir başlangıç yapacak. Çalışkan dürüst insanların idaresinde yeni Türkiye’de hak ettiği değeri ve hizmeti alan bir ilçe olacak” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.