ÇİVRİL'E DERMAN BELEDİYECİLİĞİ GELECEK

Aday belirleme sürecinde partisinin yaptığı mülakat sonrası değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkan Aday Adayı kemal Aslan çalışmaları ve süreç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Siyaset Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 09:01:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Adaylık sürecinde ekip arkadaşları ile mahalle gezilerini sürdüren Kemal Aslan gösterilen sevgi ve ilginin 31 Mart günü sandıklara yansıyacağını söyledi. CHP’yi seçmenin sevgisinin iktidar yapacağını belirten Aslan “bu sevgi ve ilgi bizleri iktidar yapacak” dedi.

 

Hafta içinde aday adayları olarak parti genel merkezinden görevlendirilen ekip tarafından yapılan mülakat katıldıklarını belirten kemal Aslan “partimiz, aday belirleme kriterlerinden biri olan mülakat ile yüz yüze görüşme programı yaptı. Milletvekili Parti meclisi üyesi arkadaşlarla bir görüşmemiz oldu” dedi. Yapılan değerlendirmenin endi açısından verimli geçtiğini belirten Aslan “fikir ve projelerimizi anlatmak için güzel bir fırsat oldu. Milletvekili ve PM üyesi arkadaşlar fikir ve hedeflerimiz hakkında görüşlerimize başvurdu. Çivril için düşündüğümüz hedefleri anlattık” dedi.

 

Aday ön seçimle belirlenecek

 

Mülakatın aday belirlemede sadece bir basamak olduğunun altını çizen Kemal Aslan “partimiz aday adayı başvurusunun çok olduğu bölgelerde adayı farklı yönetmelere belirleyeceğini duyurmuştu. Denizli genelinde aday adayı olan tüm isimlerle bir mülakat yapıldı. Büyükşehir adayı ve merkez ilçeler ile diğer ilçelerde aday belirleme süreci nasıl işeyecek açıkçası çok fazla bilgimiz yok ancak Çivril’de adayın ön seçimle belirleneceğini o gün mülakata gelen Milletvekili ve PM üyesi arkadaşa da ilettik. Bu konuda iL başkanı ve İlçe Başkanının delege ve üyelere verdiği sözü hatırlattık. Ben Çivril’de adayın yapılacak ön seçimle belirleneceğine inanıyorum” dedi.

 

Siyasette verilen söz ve Güven çok önemlidir

 

Siyasette verilen sözlerin altının boş olmasının seçmen üzerinde olumsuz etki oluşturduğunu belirten Aslan “siyasette söz vermek çok yaşanan bir durumdur. Önemli olan verilen sözün altının dolu olması. Bu anlamda bizler CHP’ye gönül vermiş üyelerimiz ve delegelerimiz İl başkanımızın verdiği ön seçim sözünü çok önemsiyoruz. Çok önemli gördüğümüz yerel seçimlerde, verilen sözlerin tutulmaması büyük bir güven sorunu oluşturacaktır. Dolayısıyla verilen sözlerin yerine getirilmesi ve güven ortamının zedelenmemesi CHP ve Çivril açısından hayati önem taşımakta” dedi.

 

Aday adaylığı sürecinin en başından beri aynı düşüncede olduğunun altını çizen Kemal Aslan “ben CHP’nin seçim kazanmasını istiyorum. Bunu başarmak için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Gittiğimiz mahallelerde halkın seçmenin CHP’ye büyük ilgi gösterdiğinin farkındayız. Bu sevgi ve ilgi bizleri partimizin başarısı adına dahada umutlandırıyor. CHP iktidarını özleyen seçmen bizlerden Derman Belediyeciliğini geri getirmemizi, sosyal belediyeciliği yeniden iktidar yapmamızı bekliyor” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.