ÇİVRİLİN DEMİR BİLEKLERİ MADALYA İÇİN YOLA ÇIKTI

Yeşil Çivril Belediye spor Bilek Güreşi Takımından 8 sporcu, Moldova’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına katılmak için yola çıktı. Ailelerin ve Belediye başkanı Niyazi Vural’ın da katıldığı törenle yola çıkan öğrenciler dualar eşliğinde uğurlandı.

Yayın: 08 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2023 09:36:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Moldova’nın başkenti Kişinev’de gerçekleştirilecek olan 2023 Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonasına katılacak Yeşil Çivril Belediye spor Bilek Güreşi Takımı dualarla uğurlandı.

 

Turnuvaya katılmak için yola çıkan öğrenciler için düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Belediye Başkanı Niyazi Vural, sporcuların Çivril ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini inandığını belirterek “Moldova’da düzenlenecek Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonasına katılacak olan sporcu kardeşlerimizi dualarla uğurladık. Sporcularımızın bu turnuvada ülkemizi en başarılı şekilde temsil edeceklerin, şanlı bayrağımızı dalgalandıracaklarına yürekten inanıyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Yeşil Çivril Belediye spor sporcuları şampiyonada, sağ ve sol kolda 15 yaş altı, 18 yaş altı, 21 yaş altı büyükler ve masterler kategorilerinde mücadele edecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.