ÇİVRİL'İN SORUNLARINI BİLİYORUM ÇÖZÜM PROJELERİM HAZIR

Çivril Belediye Başkan aday adaylarından Kemal Aslan, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 09:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

CHP Belediye başkan aday adayı Kemal Aslan, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mahalle ve STK ziyaretlerine ara vermeden devam eden Aslan, kurultay sonrası çalışmalarına hız verdi.

 

Kurultay sonrası saha çalışmalarına daha fazla zaman ayırdıklarını belirten Aslan “Kurultayımız bitti. Yeni genel başkanımızın enerji ve sinerjisini, bizde Çivril’de sahaya yansıtıyoruz. Bundan sonra sahada daha çok çalışacağız. Saha çalışmalarımız devam ederken proje ekibimizde Çivril için proje üretmeye devam ediyor. Belediye başkanı seçilmem halinde CHP Belediyeciliği anlayışıyla Derman Belediyeciliği ilkeleri ile geçmişte olduğu gibi, çok önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Siyasetçi bir aileden geldiğini ve hayatının büyük bir bölümünde STK ve odalarda yöneticilik yaptığını belirten Kemal Aslan STK ve Siyasi Parti deneyimleri ile Çivril’e hizmet etmeye hazır olduğu nu belirterek “ben siyasetçi bir ailede yetiştim, siyasetin hayat tarzı olmuş bir babanın evladı olarak büyüdüm. Dolayasıyla Çivril ve Çivril’in sorun ve beklentilerini çok iyi biliyorum. Hayatım boyunca Çivril’de yaşamış olmam bana büyük kazanımlar sağladı. Bu kazanım, deneyim, bilgi birikimi ve tecrübeye dayanarak, ilçenin sorunlarını çözmek için kullanmaya hazırım. Sorunların çözümleri için ürettiğimiz projelerimiz hazır” dedi.

 

Mahalle ziyaretlerinde partili partisiz herkesten büyük bir ilgi ve sevgi gördüğünü ifade eden ve Belediye Başkan adayı olması halinde 10 yıl önce AK Parti’ye kaybettikleri belediye başkanlığını kazanacağından emin olduğunu söyleyen Kemal Aslan Aslan “Çivril’de yediden yetmişe herkesin tanıdığı bildiği biriyim. Bu bilinirlik tanınmışlık ve sevgi 31 Mart yerel seçimlerinde sandığa yansıyacak diye düşünüyorum. Tüm mahallelerin bildiği, tanıdığı birisi olarak ürettiğimiz proje ve çalışmalarla 10 yıl önce AKP’ye kaptırılan Çivril Belediyesini yeniden CHP’li yapacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.