ÇİVRİLLİ BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONU SALDIRIYA UĞRADI

Yeşil Çivril Belediye spor Bilek güreşi Milli takım sporcusuna okul çıkışında saldırıya uğradı.

Asayiş Yayın: 09 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2024 17:47:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’li milli sporcu Türkiye şampiyonu Yusuf Nalçacı eğitim gördüğü okulun önünde uğradığı saldırıda kolundan yaralandı. Ambulansla Çivril Devlet hastanesine kaldırılan Milli Bilek güreşi sporcusu Yusuf Nalçacı’nın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

 

Edinilen bilgiye göre ders bitimi ile okuldan ayrılan Türkiye şampiyonu Milli sporcunun yanına gelen bir şahıs havalı tabanca ile ateş etti. Saldırı sonucu kolundan yaralanan Yusuf Nalçacı’ya ilk müdahale öğrenciler ve çevredeki vatandaşlar tarafından yapıldı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Yusuf Nalçacı'yı, ilk tedavisini yaptıktan sonra  Çivril Devlet hastanesine sevk etti.

 

Kolunda bilye olduğu belirlenen Milli sporcu Yusuf Nalçacı’nın tedavisini devam ettiği bildirilirken olaydan sonra kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Yusuf Nalçacı Moldova’da düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında sağ kol müsabakalarında elde ettiği üçüncülük ile Milli takımda Bronz Madalya kazanmıştı.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.