ÇİVRİLLİ GÜREŞÇİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Denizli’deki turnuvada madalya kazanan Çivrilli sporcular Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Yayın: 05 Mayıs 2024 - Pazar - Güncelleme: 05.05.2024 15:33:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yetiştirdiği sporcuların kazandığı başarılar ile adından söz ettiren Yeşil Çivril Belediye spor güreş takımı, Denizli’de yapılan turnuvada kazandığı madalyalar ile Türkiye şampiyonasına 13 sporcu göndermeyi başardı.

 

Ulusal ve uluslararası turnuvalarda kazandığı başarılar ile Çivril’in adını duyurun Yeşil Çivril Belediye spor, Denizli’de düzenlenen U13 - U11 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası seçmelerinde 5 altın, 8 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı. Altın ve gümüş madalya kazanan 13 sporcu alınan başarının ardından Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

 

Turnuva sonrası kulüpten yapılan bilgilendirmede “Çivril’de devam eden güreş eğitimlerimiz bünyesinde kulübümüzde spor hayatına devam eden sporcularımızdan turnuvaya katılan sporcularımız il bazında düzenlenen seçmelerde yaklaşık 100 sporcunun katıldığı turnuvada 16 madalya almaya kazanmıştır. Elde edilen başarılar sonucunda sporcularımızdan altın ve gümüş madalya kazanan 13 öğrencimiz Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.