ÇİVRİLLİ KADIN MUHTARLARDAN POLİSLERE ANLAMLI ZİYARET

Çivril’de görev yapan Kadın Muhtarlar Emniyet Müdürünü ziyaret ederek Polis Haftasını Kutladı.

Gündem Yayın: 12 Nisan 2025 - Cumartesi - Güncelleme: 12.04.2025 13:54:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Polis haftası dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü ve Polis merkezini ziyaret eden kadın muhtarlar polislerin haftasını kutladı. Ziyarette polislere başarı dileyen kadın muhtarlar, özveri ve gayretlerinden dolayı polislere teşekkür etti.

 

Polis Haftası ve Türk Polis teşkilatını kuruluşunun 180 yılı dolayısıyla Çivril Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Saray Mahallesi Muhtarı Deniz Salkan ile Akpınar Mahalle muhtarı Özlem Cennet Açar Emniyet Müdürü nezdinde tüm polislerin haftasını kutladı.

 

Ziyaret için kadın muhtarlara teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı polis teşkilatını her zaman toplumun desteğini arkasında hissettiğini belirterek bundan gurur duyduklarını ifade etti. Emniyet Müdürü Kayacı kamu hizmetlerinde mahalle muhtarları ile iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekerek, bu birlikteliğin Çivril’in huzur ve güvenliğine büyük katkı sunduğunu da belirtti.

 

Polislik mesleğinin önemine değinen Saray Mahallesi Muhtarı Deniz Salkan, “Toplumun huzuru ve güvenliği için fedakârca çalışan emniyet teşkilatımızın bu özel haftasında yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Sayın İlçe Emniyet Müdürümüz Asım Kayacı’ya nazik ev sahiplikleri ve ilçemize sağladıkları katkılar için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Akpınar Mahallesi Muhtarı Özlem Cennet Açar da, “Polis teşkilatımız sadece güvenliği sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda mahallelerimizde halkla iç içe çalışarak huzura doğrudan katkı sunuyor. Bu vesileyle tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı yürekten kutluyor, görev şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.