ÇİVRİLLİ ÖĞRENCİLER DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE ATKI BERE YOLLADI

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında Çivril’de örülen atkı ve bereler Hatay’daki depremzede çocuklara gönderildi.

Eğitim Yayın: 02 Mart 2025 - Pazar - Güncelleme: 02.03.2025 18:21:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Emirhisar İlkokulu ÇEDES projesi kapsamında Okul öncesi çağı çocuklarında yardımlaşma ve merhamet duygusunu oluşturmaya yönelik  “Bir Atkı Bir Bere, Çocuklar Gülsün Diye!” projesi gerçekleştirdi.

 

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi kapsamında Çivril Emirhisar İlkokulunda eğitim gören anaokulu öğrencileri evlerinde atkı ve bere ördü. Örülen Atkı ve Bere’ler deprem bölgesindeki öğrencilere gönderildi. Proje ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede erken yaşta kazanılan değerlerin önemine vurgu yapılarak “Yardımlaşma ve empatisi duygusu gelişen çocuklar aile ve toplum adına kazanılmış bir değerdir. Ebeveynlerin de projeye katılımlarıyla yardımlaşan, anlayan, sorgulayan bir toplum oluşması, hem ilçemiz hem de ülkemiz adına olumlu bir gelişmedir. Velilerimizin katılımıyla örülen atkı ve berelerimiz proje ortağımız olan Hatay ili Kumlu ilçesi Nilüfer Hamit Karadeniz İlkokulu öğrencilerine küçük bir hediye olarak ulaştırılmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

Emirhisar İlkokulunda öğrenim gören okul öncesi öğrencilerinin ÇEDES projesinin güzel sonuçlarını görmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök de öğrencileri tebrik ederek deprem bölgesindeki öğrencilere dokunmak için hayata geçirdiği projenin çok anlamlı olduğunu ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök, projenin hazırlanmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve destek veren velilere teşekkür etti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.