ÇİVRİLLİ SANATÇI YENİ KLİBİ İLE SEVENLERİNİN KARŞISINDA

Seslendirdiği Halk türküleri ile büyük bir hayran kitlesi olan Çivrilli sanatçı Efe, yeni klibinde farklı bir tarzda sevenlerinin karşısına çıktı.

Sanat Yayın: 11 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 11.05.2024 11:18:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ege Bölgesi türküleri ile tanınan Denizlili sanatçı Efe, uzun bir aranın ardından, farklı bir tarzla müzikseverlerle buluştu. Haydan mahallesi Kösler yaylasında çekilen klible müzikseverlerin karşısına çıkan Efe, Yemen türküsü olan Kara çadır İs mi Tutar adlı türküyü seslendirdi.

 

2020 yılında çıkardığı albümde yer alan türküler ile ses getiren ve büyük beğeni toplayan Efe, üç yıl aradan sonra ‘Kara Çadır İs mi Tutar’ adlı Yemen Türküsü ile farklı bir tarzda sanatseverlerin karşısına çıktı. Türkü, Sendur Aydın tarafından yeniden düzenlendi, sanatçı Efe Güngör tarafından seslendirildi. Dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan klip büyük beğeni toplarken kısa sürede büyük izlenme sayısına ulaştı.

 

Daha önce Çivril, Acıpayam ve Denizli'de çektiği klibler ile Denizli ve ilçelerinin tanıtımına büyük katı ve destek sağlayan Efe, Kara Çadır İs mi Tutar türküsünün klibi Kösler yaylasında çekti.

 

Çekimleri 2 gün süren klip, Çivril Kufi boğazının da yer aldığı Kösler yaylası ve bölgenin tanıtımına da katkıda sağladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.