Cumhuriyet Coşkusu Mahallelerde Gönüllere Doldu
Gürpınar Mahallesi ile İsmail Özcan ilkokulunda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

İsmail Özcan İlkokulunda düzenlenen kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kaymakam Fatih Cıdıroğlu, İsmail Özcan ilkokulunda düzenlenen programa eşi Uzman Dr. Ayşe Cıdıroğlu ile birlikte katıldı.
Öğrencilerin hazırladığı gösterilerin sunumu ve şiirlerin okunmasının ardından okul folklor ekibi tarafından halk oyunları gösterileri ile devam eden kutlama programı başarılı öğrencilere madalya ve ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.
İsmail Özcan ilkokulunda düzenlenen programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Mehmet Gök, İlçe Jandarma komutanı Jandarma Üsteğmen Okay Cansu ile öğrenci velileri katıldı.
Cumhuriyetin 102 yılı kutlamaları kapsamında Gürpınar mahallesinde düzenlenen kutlama programı renkli gösterilere sahne oldu. Öğrencilerin mahalle meydanında bando eşliğinde yürümesi ile başlayan program Atatürk anıtı önünde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla devam etti.
Saygı duruşu ve İstikal marşının okunmasının ardından öğrenciler hazırladıkları gösterileri sergiledi. Öğrencilerin Cumhuriyet ve bağımsızlıkla ilgili okudukları şiirler törene katılanlar tarafından büyük ilgi gördü.
Gürpınar mahallesinde düzenlenen kutlamalara öğrencilerin yanı sıra vatandaş ve öğrenci velileri katıldı.










