CUMHURİYET HALK PARTİSİ ÇİVRİL İLÇE ÖRGÜTÜ SEÇİM HEYECANI YAŞADI

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril Kadın Kolları olağan seçimli kongresi yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimde önceki dönem kadına kolları başkanı Gönül Emre Altıntaş aday olmadı.

Siyaset Yayın: 06 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 06.06.2024 10:45:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

CHP Çivril Kadın Kolları Olağan Kongresi CHP İlçe Binasında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan kurulu oluşturuldu. CHP Denizli Kadın Kolları İl başkanı Ayşen Kocabay’ında katıldığı kongre, CHP Çivril kadın Kolları Başkanı Gönül Emre Altıntaş’ın konuşması ile devam etti.

 

Gönül Emre Altınbaş “Dişimizi Tırnağımıza Takarak Çalıştık”

 

CHP Çivril Kadın Kolları Başkanı Gönül Emre Altınbaş kongrede yaptığı konuşmada, seçildiği günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsederek 10 yıllık başkanlık döneminde zor şartlarda üstün çaba harcayarak çalıştıklarını söyledi. Görev süresinde kadın kolları üyeleri ile birlikte birçok yerel, genel seçim ve referandum atlattıklarını belirten Gönül Emre “görev süremde yanımda olan bana destek veren birlikte mahalle mahalle çalıştığımız tüm üyelerimize teşekkür ederim. Bundan sonra CHP hem yerel hem de genel seçimlerde daha başarılı olacaktır. Göreve yeni seçilecek arkadaşa ve yönetimine de başarılar diliyorum” dedi.

CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş’ta kongrede yaptığı konuşmada, “Çivril İlçe Kadın Kolları Kongresi'ne İlKadın Kolları Başkanımız Ayşen Kocabay ve yöneticilerimizle birlikte katılarak partimizin öz gücü olan emekçi kadınlarımızın heyecanına ortak oluyoruz. İki adayımız var, kazanan adayımız ve yönetim kurulu üyelerini şimdiden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Yerel seçim başarısında en büyük pay sahibi olan kadın kollarımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşıyacağımıza olan inancımla; kongremizin Çivril’imize,Denizli’mize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, tüm emekçi kadınlarımıza saygılar sunuyorum”dedi.

 

Kocabay “Birlik Olma Zamanı”

 

İlçe Başkanı Bedri Ataş’ın ardından konuşan CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay’da on yıl süreyle kadın kolları başkanlığı görevini yürüten Gönül Emre Altınbaş ve yönetimine teşekkür ederek kongrenin ve seçimin hayırlı olmasını diledi. Kocabay konuşmasında, il kadın kolları olarak yaptıkları faaliyetlerden bahsederek, kadının siyasetteki önemine vurgu yaptı. Kocabay yeni kadın kolları yönetiminin başarılı olacağına inandığını belirterek; “Zaman birlik, beraberlik olma zamanı, partimizi daha ileri taşıma zamanı” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından yapılan seçimde 141 üye oy kullandı. Kullanılan oylardan 2’si geçersiz sayılırken 96 oy alan Gül Alacacıoğlu CHP Çivril Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi. Kongrede aday olan Hanife Turan ise 43 üyenin oyunu aldı.

 

Kongrede Heyecan ve Dayanışma

 

Kongreye katılan CHP üyeleri ve yöneticileri, göreve yeni seçilen Gül Alacacıoğlu’nu tebrik ederek yeni yönetim kurulunun seçilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Kadın kollarının partinin başarısındaki önemli rolüne dikkat çeken katılımcılar, gelecek dönemde de birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladılar.

 

Kongre ve seçim sonrasında bir değerlendirme yapan CHP Çivril Kadın Kolları Başkanı Gül Alacacıoğlu kongreye katılan ve destek olan kadınlara teşekkür etti. Alacacıoğlu değerlendirmesinde “Biz kadınlar, Cumhuriyet Halk Partisi'nin vazgeçilmez bir parçasıyız. Birlikte çalışarak, emek vererek partimizi daha ileriye taşıyacağız. Bu süreçte destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.