CUMHURİYET HALK PARTİSİNDEN GÜRPINAR'DA GÖVDE GÖSTERİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Örgütü seçim çalışmalarını Gürpınar mahallesinde yaptığı miting ile tamamladı.

Siyaset Yayın: 13 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 13.05.2023 07:59:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28’inc dönem milletvekilliği seçimleri kapsamında yoğun bir seçim çalışması yapan CHP Çivril İlçe örgütü, Gürpınar mahallesinde miting düzenledi. Mitinge CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik katıldı.

 

Yoğun bir seçim çalışması süreci geçiren CHP Çivril İlçe örgütü seçim çalışmalarını Gürpınar mahallesinde düzenlediği miting ile bitirdi. Yüzlerce CHP’li ve mahalle sakininin katıldığı mitingde konuşan CHP Denizli Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili adayı Gülizar Biçer Karaca “işimiz yok kinle ve nefretle, Geçit yok kavgaya gürültüye, bizim iktidar yürüyüşümüz halaylarla türkülerle, Kalpten kalbe sevgiyle” diyerek miting alanını dolduran partililere teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından meydanda toplanan parti üyeleri ve seçmenler birlikte halay çekti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.