DENEYİMLİ BAŞKANDAN DUYGUSAL VEDA

On yıldır CHP kadın Kolları İlçe Başkanlığını başarı ile yürüten Gönül Emre başkanlığı duygusal bir mesaj ile bıraktı.

Siyaset Yayın: 06 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 06.06.2024 11:17:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

4 Haziran Salı Gün Parti İlçe binasında yapılan seçimli kongrede aday olmayan ve 10 yıllık başkanlık görevini sonlandıran Gönül Emre Altınbaş, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başkanlık görevinden ayrıldı. Kongrede duygusal bir konuşma yapan Emre “ekip olarak çok çalıştık ve başarıyı kazandık, yanımda olan yönetimime giren bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Kongrede konuşan Gönül Emre Altınbaş “Değerli il kadın kolu başkanım ve yönetimdeki kadın arkadaşlarım Çivril'in aydınlık kadınları hepiniz hoş geldiniz. 10 yıldır yürüttüğüm bu görevi Atatürk’ün bize verdiği hakları özgürlüğü daha da aydınlık yarınlara çıkaracak siz gençlere bırakıyorum. Sizlerin bu görevi layıkıyla bu görevi yerine getireceğinize inanıyorum. Zor yollardan geçtik korkmadan gocunmadan sahada bunca emek harcadığımız partimizin bu başarıya ulaşmasında bir nebze katkıda bulunduysak ne mutlu bize. Yaptığımız çalışmalarda görevimden hiç gocunmadım. Kendi yaşamımdan ödünler verdim çocuklarım zarar gördü ama partimden asla vazgeçmedim çıkarı için partiye gelip olmayınca terk edenlerden olmadım umudumu hiç kesmeden her zaman partiyi bir adım daha ileriye götürmek için çaba harcadım çıkarsız karşılıksız çalıştım. Tabi ki kadın arkadaşlarımın büyü desteğiyle onlara buradan çok teşekkür ederim. Son olarak şunu eklemek isterim ki 10 yıl önce çıktığımı bu yolda bayrağı aydınlık yarınlara çıkaracak gençlere teslim ediyorum. Diyorum ki parti beni bıraksa da ben partimi bırakmam, teşekkürler” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, CHP Çivril Kadın Kolları Başkanlığına Gül Alacacıoğlu seçildi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.