DENİZLİ SEÇMENİ VE CUMHURİYET HALK PARTİSİ BENİ SAHİPLENDİ

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli mitinginde yanından ayırmadığı CHP Denizli Milletvekili adayı Sema Silkin Ün, miting sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı.

Siyaset Yayın: 05 Mayıs 2023 - Cuma - Güncelleme: 05.05.2023 18:19:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Millet İttifakı Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, milletvekili listelerinin açıklandığı ilk günden bu yana kendisine partinin öz evladıymış gibi her platformda sahip çıkan ve destekleyen parti teşkilatlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

 

"DENİZLİ'NİN GELİNİ İDİM, ŞİMDİ KIZI OLDUM"

 

Ün, "Denizli'nin gelini hepimizin milletvekili" sloganı ile çıktığımız bu yolda gerek Denizli seçmeni ve gerekse de Cumhuriyet Halk Partililer beni sahiplendi. Ben de bu güvenin gereğini milletvekili seçildiğim takdirde Ankara'da en güzel şekilde yerine getireceğim. Bugün bir kez daha gördük ki, millet ittifakı bileşeni partiler bir ve bütün olmuş, ayrım gayrim gözetmeden tek vücut haline gelmişler. Bu miting Denizli tarihine geçecek' demiştik ve bugün güvenimizin boşa çıkmadığını bir kez daha gördük. Denizli'nin gelini idim ama şimdi Denizli'nin Has kızı oldum diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

 

YAKINDA PROJELER AÇIKLANIYOR

 

Milletvekili adayı olarak Denizli’nin meseleleriyle daha yakından ilgilenme fırsatı bulduğunu aktaran Ün, "Adaylığımız kesinleşmeden Denizli ile ilgili önemli olarak nitelendirilebilecek çok sayıda proje hazırladık. Ekonomi başta olmak üzere tarım tekstil turizm gibi konularda Denizli'yi ilk 5 il arasına sokacak çalışmalarımız hazırdır. Yakında hepsini tek tek halkımızla paylaşacağız" dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.