DEPREM BÖLGESİ İÇİN KÜÇÜKBAŞ HAYVAN BAĞIŞLADILAR

Belediye ve Kızılay tarafından deprem bölgesi Samandağ ilçesinde kurulan aş evinin et ihtiyacını Aşağı Çapak’lılar karşıladı.

Gündem Yayın: 18 Şubat 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 18.02.2023 14:30:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 38 sn.
Google News

Çivril Belediyesi ve Kızılay Çivril şubesi tarafından Hatay Samandağ ilçesinde kurulan aş evinde pişecek yemekler için küçükbaş hayvan bağışladılar.

 

Deprem bölgesinin yaraları sarılmaya devam ederken Çivril’in Aşağı Çapak köylüleri aş evinde kullanılmak üzere 35 küçükbaş 2 büyükbaş hayvan yardımında bulundu. Köy muhtarı öncülüğünde yapılan yardımda toplanan hayvanlar Çivril Belediyesi tarafından alınarak Çivril Belediye mezbahanesine getirildi.  

 

Toplanan hayvanların sağlık kontrolünden sonra veteriner denetiminde kesileceği ve Samandağ’da kurulan aş evinde kullanılmak üzere bölgeye gönderileceği belirtildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.