DERT DİNLEYEN ÇÖZÜM ÜRETEN SİYASET YAPACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Aday adayı Kemal Aslan, CHP Genel Başkan adayı Özgür Özel’in Denizli programı sonrası gündem değerlendirmesi yaptı.

Siyaset Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 13:10:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yerel seçim hazırlıklarına ara vermeden devam ettiğini belirten Kemal Aslan, CHP Genel Kurultayından sonra Çivril’de adayların ve projelerin şekilleneceğini belirtti. Üç ismin Belediye Başkan aday adayı olmasının parti adına sevindirici olduğuna dikkat çeken Aslan “CHP’den aday adayının çok olması demek, çarenin CHP’de olduğunu gösterir. Her adayın Çivril için farklı ve özgün projeleri olması demek, CHP’nin Çivril sevdası demek” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi aday adayı olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu ifade eden Kemal Aslan siyaset yaptığı her dönemde Çivril ve Çivril sorunları için çaba sarf ettiğini belirterek “2014 yılında Milletvekili aday adayı olmuş ve saha çalışmaları yapmıştım. 2014’den bugüne kadar Çivril sorunları ve çözüm yolları için çaba sarf ediyor, farklı platformlarda da çözüm yollarını ve gördüğüm sıkıntı ve problemleri dile getiriyorum. 2024 seçimlerinde delege ve üyelerimiz belediye başkan adayı olarak beni seçerse bu sorunları tek tek çözeceğim. Çünkü ben dersimi iyi çalışıyorum, Çivril’in hangi mahallesinde hani sokağında ne eksik biliyorum, şehrin neye ihtiyacı var biliyorum” dedi.

 

2014 yılında Milletvekili aday adaylığı sürecinde ‘sorun dinleyen çözüm üreten’ bir siyasetçi olmak için yola çıktığını belirten Kemal Aslan “2014’ten 2024’e çizgimde, düşüncemde değişine bir şey yok. Ekibim ve partili arkadaşlarımızla Çivril için çözüm üreten bir yolda yürüyeceğiz. Herkesin, her bireyin kolayca ulaşabildiği dert dinleyen bir siyasetçi olacağız” dedi.

 

Projeleri ile ilgili olarak da bilgi veren Aslan “elbette Çivril için güzel projelerimiz var. Vakti zamanı geldiğinde bunları kamuoyu ile paylaşacağız. Hazırladığımız projeler ile Çivril’in çehresini ve yaşantısını olumlu anlamda değiştireceğiz. Çivril hak ettiği gibi yönetilecek. Değişim kaçınılmaz ve değişim herkese iyi gelecek” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.