DİKKAT EDİN ODUNLA DOLANDIRIYORLAR

Her geçen gün yenisinin geliştirildiği Dolandırıcılıkta son yöntem odun dolandırıcılığı oldu. Dolandırıcıların, kandırdıkları yaşlı insanlara eksik miktarda odun vererek paralarını aldığı iddia edildi.

Asayiş Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 11:54:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de yaşanan dolandırıcılık olayında yalnız yaşayan 83 yaşındaki kadını gözlerine kestiren dolandırıcılar yaşlı kadına meşe odunu sattıklarını söyledi. Bir ton odunu 2 BİN 500 liraya sattıklarını söyleyen satıcılar yaşlı kadınla 1 ton adın karşılığında 2 BİN 500 liraya anlaştı.

 

Odunları sepetlerle indiren satıcılar bir süre sonra 1 Ton odunu evinin önüne indirdiklerini söyleyerek yaşlı kadının odunları kontrol etmesine fırsat vermeden parasını alıp olay yerinden uzaklaştılar.

 

Parasını verdiği odunları kontrol eden yaşlı kadın durumu damadı ve kızına anlatınca gerçek ortaya çıktı. Yaklaşık 400 kilo odun indirildiğini belirleyen yaşlı kadının damadı ve kızı polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

 

Şikâyet üzerine inceleme başlatan polis, zanlıların aynı bölge ve mahallede başka yaşlılara da odun satmaya çalıştığını ve aynı yöntemle satış yaptığını belirledi.

 

Harekete geçen ekipler zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.