DSO HEYETİ ÇİVRİL’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Denizli Sanayi Odası (DSO) başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Çivril Sanayi Odası sahasında inceleme yapmak için Çivril’e geldi. Çalışma ziyaretinde DSO heyeti Belediye Başkanı Semih Dere’yi ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti

Gündem Yayın: 06 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 06.06.2024 10:59:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu Çivril Belediye Başkanı Semih Dere ile birlikte Çivril Organize Sanayi Bölgesi sahasında incelemelerde bulundu. Yönetim kuruşu üyeleri ile birlikte Çivril’e gelen DSO Başkanı Selim Kasapoğlu Çivril Organize Sanayi Bölgesi yapılacak alanda Başkan Semih Dere ve müteşebbis heyeti üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte alan gezisi yaptı.

 

Alan gezisi ve incelemesinin ardından Çivril Belediye Başkanı Semih Dere’yi makamında ziyaret eden DSO başkanı ve beraberindekiler Başkan Dere’ye hayırlı olsun temennilerini ileterek başarı dilediler. Ziyaret ile ilgili olarak bilgi veren DSO Başkanı Selim Kasapoğlu değerlendirmesinde Çivril OSB’nin hızlı inşasına ve ilçe sanayisinin geleceğine dair karşılıklı iş birliğine dair inancını belirten Başkan Kasapoğlu, nazik ev sahipliği için Başkan Dere’ye teşekkür etti.

 

Ziyarete, DSO Yönetim Kurulu Üyeleri Enis Emre Boz, Levent Çaputçu, Halil Erdoğan, DSO Meclis Üyesi Ersin Turgut, Çivril OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Demir, Erkan Tıkıroğlu, DSO Muhasebe Müdürü Ömer Kırboz ile Şehir Plancısı Server Munis ve Harita Mühendisi Mehmet Emiroğlu katıldı.  Çivril Belediye Başkan Yardımcısı Tansel Ergut’un da yer aldığı görüşmede, Çivril OSB ile ilgili yapılacak çalışmalar ve olası iş birlikleri konuşuldu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (1)
aali
24.06.2024 11:25
kurun kurun ovanın tam ortasına organize sanayi bölgesi kurun
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.