EĞİTİMLERİNİ TAMAMLAYAN KUAFÖRLER SERTİFİKALARINI ALDI

Esnaf Odası Başkanı Zeki Karahan, eğitim ve gelişimin sürekli olduğuna dikkat çekerek Çivrilli esnafların kendilerini mesleki anlamda geliştirmeleri için bu tür eğitim programlarına devam edeceklerini söyledi.

Yaşam Yayın: 20 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 20.06.2024 10:12:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril’de faaliyet gösteren Kişisel Bakım merkezi ve Kuaförler, Denizli’de açılan eğitim programına katılarak yurt dışında da geçerli yeterlilik belgesi almaya hak kazandı. Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde yapılan eğitim programına 23 işletme ve çalışanları katıldı.

 

Program sonunda belge almaya hak kazanan Kuaför ve Kişisel bakım uzmanları ile bir araya gelen Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan belge almaya kazanan işyeri sahipleri ve kuaförleri tebrik etti. Başkan Karahan, eğitim ve gelişimin sürekli olduğuna dikkat çekerek Çivrilli esnafların kendilerini mesleki anlamda geliştirmeleri için bu tür eğitim programlarına devam edeceklerini söyledi.

 

Denizli’de düzenlenen eğitim programının yaklaşık 2 ay sürdüğünü belirten Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan eğitim programına katılan esnaf ve işletmecilere teşekkür ederek “Esnaf odası olarak ilçede faaliyetlerini devam ettiren kuaför ve güzellik salonu işletmecisi için düzenlediğimiz ve iki ay süren bu eğitim seminerine katılan tüm zanaatkarlara teşekkür ediyorum. Yapılan eğitim seminerinin esnaf arkadaşların işlerine katkısı olacağına inanıyorum. Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ilçede faaliyetlerini sürdüren esnafların her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Düzenlediğimiz mesleki eğitimlere katkı sunan herkese şükranlarımı sunarım. Önümüzdeki günlerde diğer meslek dalları için yapılacak olan eğitim semineri, fuar ve çeşitli etkinliklere tüm esnaf arkadaşları bekleriz. Bizim tek derdimiz Çivril Esnafı” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.