EKİPLER KÖYLERDE BİLGİLENDİRME YAPTI

Astım günü dolaysıyla mahalle ziyaretleri yapan sağlık çalışanları hastalık hakkında bilgilendirme yaptı.

Sağlık Yayın: 09 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2024 09:58:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Saha çalışmalarını ara vermeden sürdüren Çivril Sağlık müdürlüğü ekipleri Bayat, Tokça Reşadiye mahallelerinde broşür dağıttı. Astım hastalığı ve korunma yolları ile ilgili vatandaşlara bilgi veren ekipler köy kahvesinde bilgilendirici broşülerden bıraktı.

 

Çivril Sağlık Müdürlüğüne bağlı personel ve ekipleri mahalle ziyaretleri ve bilgilendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Reşadiye, Tokça ve Bayat mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen ekipler astım hastalığı hakkında bilgilendirme yaptı. Çalışma ve ziyaretler ile ilgili olarak İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede “Çivril İlçe Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 7 Mayıs Dünya Astım Günü kapsamında Bayat, Tokça ve Reşadiye mahallerinde sağlıklı beslenme, sigaranın zararları ve alerjenlerden korunma konularında bilgi verilip broşür dağıtıldı” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.