ELMA FESTİVALİNE ÇINAR VE BAYRAMYERİ MEYDANINDA FARKLI TANITIM

Çivril Belediyesi, bu yıl 25’incisi düzenlenecek Elma Tarım Festivalinin duyurusunu Elma suyu dağıtarak duyurdu.

Kültür Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 08:23:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli’nin ne büyük festivaline hazırlanan Çivril Belediyesi, festival tanıtım ve duyurularına devam ediyor. Tanıtım çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Niyazi Vural Denizli Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı yaparken Çivril Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerde Bayramyeri ve Çınar meydanında Elma Suyu dağıtarak Denizlileri 8 – 9 10 Eylül’de gerçekleşecek festivale davet etti.  

 

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen etkinlikle Çınar Meydanı ve Bayramyerinde Elma suyu dağıtan Çivril Belediyesi Denizlileri Çivril’e davet etti. 1995 yılında başlayan Elma Tarım ve Kültür Festivali tanıtım çalışmaları kapsamında Denizli’nin işlek meydanlarında elma suyu dağıtıldı. Geleneksel kıyafetler giyen belediye çalışanları, hazırlanan yaklaşık 1 Ton Elma suyunu Bakır güğümlerde dağıttı. Faaliyet ile ilgili olarak Çivril Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede “bu yıl 25’incisini düzenlediğimiz Elma Tarım ve Kültür Festivalimize başta Denizli olmak üzere tüm ülkemizden misafirlerimizi bekliyoruz. Türkiye’nin Elma ve meyve deposu konumundaki Çivril’imizde üç gün sürecek festivalimizde kültürel ve sanatsal etkinliler başta olmak üzere birçok etkinlik olacaktır. Denizli’nin en büyük Festivalimiz Elma Hasadı ile başlayacak ve tüm hafta sonu, farklı yarışmalar, Işıklı Gölü etrafında yapılacak bisiklet turu, konserler ve paneller ile üç gün sürecek. Denizliler başta olmak üzere herkesi Çivril’e bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.