EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ SEYİRCİMİZ OLACAK

Evinde Irlıganlıspor ile karşılaşacak olan Yeşil Çivril Belediye spor seyircisine güveniyor. Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Denizli’yi temsil eden iki takımın karşılaşması Pazar gün Çivril İlçe stadında saat 14.00’te başlayacak.

Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 21:26:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İki hafta aradan sonra seyircisi önüne çıkacak olan yeşil Çivril Belediyespor maç hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Kerem Boso hafta sonu oynanacak maç öncesi Çivrilli futbol severleri tribünleri doldurmaya ve takıma destek vermeye davet etti.

 

Didim spor maçını Söke maçındaki farklı galibiyet ile unutturan Yeşil Çivril Belediyespor evinde karşılaşacağı Irlıganlıpsor maçına hazırlanıyor Kulüp Başkanı Kerem Boso Irlıganlı maçında heyecanın dorukta olacağını belirterek “bu maç her iki takım içinde çok önemli. Her iki takımda üç puanı çok istiyor. Güzel ve çekişmeli bir maç olacak. Çivril olarak hem centilmenliğimizi hem de ev sahipliğimizi en iyi şekilde sergileyip seyirci desteği ile üç puanın sahibi olacağız ve ligde daha yukarılara çıkacağız” dedi.

 

Seyirci desteğinin çok önemli olduğunu belirten başkan Boso “Çivril futbolu çok seviyor. Evimizde oynadığımız her maçta tribünlerimiz dolu oynuyoruz. Her maçta takıma büyük destek veren seyircimizi bu hafta da statta görmek istiyoruz. Irlıganlı maçında en büyük motivasyonumuz seyircimiz” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.