ERGUN TARIM ÜRETTİĞİ DOĞAL GÜBRELER İLE İZMİR TARIM FUARINDA

Çivril’in en büyük organik gübre ve tohum firması Ergun Tarım, İzmir’de düzenlenen Tarım Fuarında Çivril’i temsil ediyor.

Gündem Yayın: 31 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 31.01.2024 11:18:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

80 ülkeden 1050 katılımcının iştirak edeceği, 30 Ocak – 3 Şubat 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılan Ergun tarım üretimini yaptığı doğal gübre ve tohumların tanıtımını yapacak.

 

Kurulduğun 2006 yılından itibaren çiftçi ve üreticilere sunduğu imkan ve ürünler ile Çivril ve Ege bölgesinin tarımsal üretimine doğrudan katkı sağlayan Ergun Tarım, bu yıl 19’uncu kez kapılarını açan Agroexpo Uluslararası tarım ve Hayvancılık fuarında yerini aldı. 2020 yılında üretimine başladığı AgrıBıosol gübresi ile tarımsal ürün verimine yönelik çalışmalar yapan firmanın yönetim kurulu başkanı Volkan Ergun, İzmir Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ergun Tarım olarak Ulusal ve Uluslararası tarım Fuarlarında yerimizi almaya devam ediyoruz. Kırgızistan ve Cezayir’de düzenlenen tarım fuarlarının ardından İzmir’de düzenlenen ve 390.000 ziyaretçinin katılması öngörülen fuarda Denizli ve Çivril’i temsil etmek firmamız ve ilçemiz adına sevindirici” dedi.

 

Doğal ve organik gübre üretimi ile tarım sektörüne yenilik getirdiklerini dile getiren Volkan Ergun “ Ar-Ge tabanlı çalışmalar sonucunda elde ettiğimiz ve çiftçilerimizden büyük ilgi gören gübrelerimizin tanıtım ve pazarlamasına devam ediyoruz. Mikro Elementli Gübrelerimiz özellikle Orta Asya ve Kuzey Afrika pazarında büyük ilgi görüyor. Tamamen doğal ve uygulaması kolay olan gübrelerimiz ile çiftçilerimizin üretimine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Yurt içinde de yaygın bayi ağımız ile üretimini yaptığımız 22 farklı gübre Anadolu çiftçisinin yanında olmaya devam ediyor. 30 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında İzmir Uluslararası tarım ve Hayvancılık Fuarında üretimini yaptığımız gübre ve ürünlerimizin tanıtımını yapacağız. Fuara katılan çiftçi ve üreticilerimizi, Denizli ve Çivril’den fuara katılan misafirlerimizi standımıza bekleriz” dedi.

 

110 bin metrekarelik sergi alanında kurulan AGROEXPO'da 80 ülkeden 1050 katılımcı yer alıyor. Fuar kapsamında aralarında İran, Cezayir, Rusya, Romanya, Ukrayna, Mısır, Tunus, Hindistan, Libya gibi ülker başta olmak üzere Avrupa, Afrika ve Orta Asya bölgesinden gelen çok sayıda katılımcının da bulunduğu 80'e yakın ülkeden alım heyetleri ile yerli firmalar arasında ikili görüşmeler gerçekleştirilecek. 400 bine yakın ziyaretçinin beklendiği fuarda tarım ve hayvancılık sektöründeki son teknoloji ürünler sergileniyor.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.