FESTİVAL SAĞANAK YAĞMURLA BİRLİKTE SONA ERDİ

Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Çivril Elma Tarım ve Kültür festivali sona erdi. 4 günde yaklaşık 100 BİN kişinin geldiği Çivril, tarihinin en büyük festivalini yaptı.

Kültür Yayın: 31 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 31.08.2022 09:51:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

27 Ağustos Cumartesi gün kortej yürüyüşü ile başlayan Çivril Elma Tarım ve Kültür festivali 30 Ağustos Salı gün düzenlenen Osman Öztunç konseri ile sona erdi. Konsere saatlere kala başlayan sağanak yağış Osman Öztunç konserine engel olamadı.

 

Çivril Elma Tarım ve Kültür festivali sona erdi. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Çivril’in Düşman işgalinden kurtuluşu ile birleştirilen festival 4 gün sürdü. Festival boyunca Tarım çalıştayı, Miryokefalon sempozyumu, Milli Mücadelede Çivril konulu panel, Bisiklet turu, Elmalı ve Şeftalili pasta – tatlı yarışması, minder güreşi, güzellik ve en yavaş bisiklet sürme yarışmaları ile konserler düzenlendi.

 

Denizli ve çevre illerden çok sayıda davetli ve misafirin katıldığı festivalin son günü, festival boyunca düzenlenen yarışmalara katılan ve dereceye girenlerin ödülleri verildi. Ödül töreni öncesi başlayan sağanak yağmur festivalin coşkusuna gölge düşüremedi.

 

Meydanda toplanan binlerce kişi Osman Öztunç konseri ile doyasıya eğlenirken, gençlerin yağmur altında oynadığı halk oyunları renkli görüntülere sahne oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.