FİLİSTİN İÇİN BİR KERMES DÜZENLENDİ

İHH Çivril Temsilciliği tarafından Filistin’e destek kermesi düzenlendi.

Gündem Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 08:52:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İHH Denizli şubesi önderliğinde Çivril’de Filistin için Kermes düzenlendi. Düzenlenen kermesten elde edilecek kazanç, Filistin bölge halkının ihtiyaçları doğrultusunda kullanılacak. Kermesin, İsrail tarafından abluka altına alınan Filistin’de zor durumda olan halka maddi ve manevi destek olmak amacıyla düzenlediği belirtildi.

 

İHH Denizli şubesi ve Çivril temsilciği Filistin halkı için kermes düzenledi. Belediye binası önünde düzenlenen Kermes yoğun ilgi görürken Çivril’de faaliyet gösteren birçok STK’da kermese destek verdi. Kermes ile ilgili olarak yapılan bilgilendirmede Kermesin maddi ve manevi olarak Filistin halkına destek vermek amacıyla düzenlendiği belirtilerek “Fiziken orada olmayabiliriz. Maddi anlamda ve manevi anlamda orada olmaya çalışıyoruz. Kermesimizi de onlar için düzenledik. Buradan elde edeceğimiz gelirimizi onlara yardımcı olmak için göndereceğiz ve elimizden geleni yapacağız” denildi.

 

Düzenlenen kermeste satıştan elde edilen gelirlerin yanı sıra Filistin’e gönderilmek üzere gıda ve kıyafet yardımları da toplandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.