GECE SONUNDA AYAKTA ALKIŞLANDILAR

Çivril Halk Eğitim Merkezi öncülüğünde düzenlenen Şiir ve Türkü Gecesi büyük beğeni topladı.

Kültür Yayın: 31 Mayıs 2024 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2024 14:51:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çivril Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından daha önce Şiir dinletisi olarak düzenlenen etkinlik bu yıl Şiir ve Türkü gecesi olarak organize edildi. Salonu dolduran Çivrilliler geceye büyük ilgi gösterirken okunan şiir ve türküler ayakta alkışlandı.

 

Çivril Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından usta öğretici ve kursiyerlerin katıldığı Bir Bahar Akşamı’ Şiir ve Türkü gecesi düzenlendi. Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda düzenlenen etkinlik okunan şiirle başladı. Kursiyer ve usta öğreticilerin seslendirdiği türkü ve şiirler ile devam eden gece birlikte seslendirilen türkü ile sona erdi.

 

Gece sonunda programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Çivril halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Çalım Halk Eğitim merkezi olarak hayat boyu öğrenme ile birlikte kültürel ve sanatsal çalışmalara destek verdiklerini belirterek kursiyer ve usta öğreticilere teşekkür etti.

 

Şiir ve Türkü gecesi programından sonra kısa bir konuşma yapan Kaymakam Hasan Akbulut katılımcı ve dinleyicilere teşekkür etti. Gece çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen geceye Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkan yardımcısı Tansel Ergut, Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Kerim, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayati Çalım, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, daire ve kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.