GİTTİĞİ HER YER MİTİNG OLUYOR

Çivril Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, performansı ile seçmenin gönlünde taht kurdu.

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 11:36:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Aday gösterildikten sonra adaylığı geri çekilen ve bağımsız Belediye Başkan adayı olarak yoluna devam eden Kemal Aslan, Çivril Hayvan Pazarını ziyaret ederek hayvan üreticileri ile bir araya geldi. büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılanan Aslan’ın ziyareti kısa sürede mitinge dönüştü.

 

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan Çivril Belediyesi hayvan pazarını ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde kurulan pazarda satıcı ve üreticiler ile bir araya gelen Aslan hayvan yetiştiricilerinin sorun ve taleplerini dinledi.  Ziyarette kısa bir konuşma yapan Kemal Aslan üretmenin kutsal bir eylem olduğuna dikkat çekti. Kemal Aslan konuşmasında “Bugün sabah erken saatlerde ilçemiz hayvan pazarını ziyaret ettik hayvan üreticimizin sorunlarını biliyoruz. Üretmek üretime katkı sağlamak kutsal bir eylem. Buna çok önem veriyoruz onun için bizim yönetimimizde olan bir belediye üretene her zaman destek verecek. Belediye olarak hayvan üreticimize uygun fiyatlı yem olanağı sunacağız. Hayvan yetiştiricileri ve ticareti yapanlara hayvan pazarında uygun fiyatla yer temin ederek destek olacağız” dedi.

 

Meraları Koruyacağız çiftçinin kullanımına vereceğiz

 

Meraların önemine de değinen Aslan “Emircik mahallesinde Güneş Enerji Sistemi (GES) kurulmak istenen meralarımıza bunu yapanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Çivril’deki tüm meraları koruma altına alacağız ve hayvan yetiştiricilerimizin çiftçilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.