GÜÇLÜ ERKEK RAKİPLERİNİ YENEREK MUHTAR OLDU

Çivril’de seçim yarışına giren kadın muhtar adaylarından Deniz Salkan Çivril’in ilk kadın muhtarlarından biri oldu.

Gündem Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 11:03:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saray Mahallesi muhtarı olmak için beş erkek aday ile yarışan Deniz Salkan aldığı 262 oy ile seçimi kazandı. Seçim sürecinde mahalle sakinleri ile iyi bir iletişim kuran Salkan, bu başarısını zafer ile taçlandırdı.

 

Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin yıldönümüne muhtar adaylığını açıklayan Deniz Salkan 3 ay süren seçim çalışmalarının sonunda Saray Mahallesinin yeni muhtarı oldu. 5 adayın yarıştığı Saray mahallesinde kullanılan oyların 262’sini alan Salkan, en yakın rakibi ve mahallenin muhtarı Ömer Ekmekçi’nin önünde ipi göğüsledi.

 

Seçim sonrasında yaptığı değerlendirmede kendisine güvenen ve oy veren herkese teşekkür eden muhtar Deniz Salkan “destek veren oy veren herkese teşekkür ederim. Seçim bitti artık mahalle için çalışma zamanı. İnşallah tüm mahalle sakinleri ile güzel şeyler yapacak ve Saray Mahallesini daha yaşanabilir daha sakin daha güzel bir mahalle yapacağız” dedi.

 

Seçim çalışmaları sürecinde mahalle sakinleri ile mahallenin ihtiyaçları konusunda detaylı çalışma yaptıklarını belirten Deniz Salkan “3 aylık bir çalışma sürecim oldu bu süreçte mahallemdeki herkesle birebir temas kurdum. Herkesin istek öneri ve taleplerini önceliğini biliyorum. Bundan sonra bize düşen bu ihtiyaçları ilgili kurumlara ileterek çözüme kavuşturmak” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.