GÜLER YÜZLÜ VE SEMPATİK BAŞKAN ADAYINA BÜYÜK DESTEK

Bağımsız belediye başkan adayı Kemal Aslan sempatisi, enerjisi ve güler yüzü ile gönüllere taht kurdu

Siyaset Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 16:26:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçim çalışmaları için gittiği her mahallede büyük bir sevgi ve ilgi ile karşılanan Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan, vatandaşla kurduğu iletişim ve enerjisi ile takdir topluyor.

 

10 Ocak’ta başladığı seçim çalışmalarında Çivril’im tüm mahallelerini ziyaret eden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan Çivril pazaryerinde seçmen ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar esnafı ve vatandaşlar, Aslan’a büyük ilgi gösterirken ‘Çivril’in güler yüzlü ve sempatik başkanı diyerek’ destek verdi.

 

Seçim çalışmalarının ikinci turuna başlamadan önce Çivril pazarını ziyarete den Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan vatandaşlar yerel seçimlerde vatandaşlardan kendisine destek vermelerini istedi. Çivril için hazırladığı projeler hakkında vatandaşlara bilgi veren Aslan “bizim tek sevdamız Çivril. Çivril için geleceğimiz için çocuklarımız için çok güzel fikir ve projeler hazırladık. Bu projeleri hayata geçirebilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

 

Vatandaşlar Kemal Aslan’ın sempati ve güler yüzünün siyasete olumlu bir hava kattığını belirterek “Kemal Aslan her zaman yüzü gülen, pozitif ve Çivril için çabalayan bir başkan adayı. Çivril siyasetine pozitif bir katkı sağlayan Kemal Aslan’ın başkan olmasını ve aynı güler yüzlülüğünü sempatisini Çivril Belediyesine taşımasını isteriz” diyerek destek verdiler.  

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.