HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇTI

Çivril’de Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yılsonu sergisi düzenlendi.

Eğitim Yayın: 08 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2023 08:32:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2022 – 2023 Eğitim yılı sonu münasebetiyle Çivril Halk Eğitim Merkezi tarafından ‘Yılsonu Sergisi’ açıldı. Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilen sergide, merkez bünyesindeki kurslarda faaliyet yürüten kursiyerlerin hazırladığı el işi ürünler sergilendi.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Hal Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Eroğlu’nun yaptığı konuşma ve halk oyunları gösterileri ile devam etti. Halk Eğitim Merkezim Müdürü Ramazan Eroğlu yaptığı konuşmada, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında yıl boyunca kursiyerler tarafından yapılan ürünlerin sergilendiğini söyledi. Halk Eğitim Merkezi kurslarında binlerce kişinin eğitim gördüğünü dile getiren Eroğlu, açılan sergi ile kursiyerlerin hazırladığı ürünleri kamuoyu ile paylaşmak istediklerini ifade etti.

 

Konuşmaların ardından Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Gençli ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan serginin kurdelesini keserek serginin açılışını yaptı.

 

Açılıştan sonra sergileri gezen Kaymakam Akbulut ve başkan Vural kursiyerlerden yapılan eser ve ürünler hakkında bilgi aldı.

 

Sergi de okullarda stant açarak bilim ve sanat branşlarında geliştirdikleri projeleri sergiledi.

 

Sergiye, Kaymakam Hasan Akbulut, Belediye Başkanı Niyazi Vural, Gençlik ve Spor İl müdürü Ömer İlman, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan ile daire amirleri, STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile kursiyerler ve çok sayıda Çivrilli katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.