HALKIN BAŞKANI İLK İFTARINI HALKLA YAPTI

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan, Ramazan Ayının ilk iftarını seçim ofisi önünde kurduğu iftar sofrasında yaptı.

Yaşam Yayın: 12 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 12.03.2024 11:24:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçim çalışmalarına devam eden Bağımsız Belediye Başkan adayı Kemal Aslan seçim ofisi önünde iftar verdi. Çok sayıda Çivrillinin katıldığı iftar sofrasında, yemekleri Kemal Aslan kendisi dağıttı.

 

İftar çadırında sevenleri ve destekçileri ile birlikte orucunu açan Kemal Aslan Ramazan ayının dayanışma ayı olduğuna dikkat çekerek “11 ayın sultanı Ramazan, birliğimizin kardeşliğimizin doyasıya yaşandığı mübarek bir ay. Bizde arkadaşlarla bu Ramazan ayında seçim büromuzda ve farklı noktalarda iftar çadırları kurarak birlikte olmak istedik. Bugünkü davetimize katılan orucunu bizimle birlikte açan bizimle iftar yapan tüm Çivrilli dostlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Ramazan ayı boyunca mahalle ziyaretlerine devam edeceklerini belirten Aslan “ilk iftarı ailem olan sevenlerim ve destekçilerimle seçim büromuzda birlikte yaptık. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde seçim çalışmalarımız devam ederken iftar programlarına da katılmaya çalışacağız. Ramazan ayını anlamına uygun idrake derken seçim çalışmalarımız da sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.