HARAKETLİLİK HAFTASINDA PEDALA BASTILAR

Çivril Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan "Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında bisiklet turu düzenledi.

Yayın: 17 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 17.09.2023 13:11:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan “Avrupa Hareketlilik Haftası” kapsamında Çivril’de bisiklet turu düzenlendi. Çivril Belediyesi ve AKİDAK işbirliği ile Miryokefalon Zafer kutlamalı kapsamında gerçekleştirilen bisiklet turuna çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Cumhuriyet meydanında başlayan bisiklet turu yaklaşık 7 kilometrelik bir sürüşten sonra sona erdi.

 

Öğrenci ve gençlerle bisiklet turuna katılan belediye Başkanı Niyazi Vural, tur boyunca dikkatli olunmasını isteyerek “Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında her yıl düzenlediğimiz bisiklet turunu bu yıl Miryokefalon zafer haftası kutlamaları kapsamında yapıyoruz. Bu bir yarış değil, bu bir etkinlik. Bu noktada herkes hem çevresindeki arkadaşlarına hem de kendilerine dikkat etsin” dedi.

 

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Cumhuriyet Meydanında başlayan bisiklet turu ilçe merkezinde belirlenen güzergâhların geçilmesinin ardından yine Cumhuriyet meydanında sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.