HASTANEDE İNCELEME VE DENETLEMELERDE BULUNDU

Denizli Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Aytekin Polat, Çivril’i ziyaret etti. Dr. Polat Çivril’de Işıklı ve Kıralan Acil sağlık Hizmetleri istasyonları ile Çivril Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Yayın: 27 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 27.06.2024 10:58:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Denizli İl Sağlık Müdürlüğü Halk sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mesut Düzelli ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Eray Çalap Çivril’e gelerek sağlık kurumlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Ziyarette kurum amirleri ve sorumluları bir araya gelen heyet hastanede yatarak tedavi gören hastaları da ziyaret ederek tedavi süreçleri ile ilgili bilgi aldı.

 

Ziyaret ile ilgili olarak Denizli sağlık Müdürlüğünden yapılan bilgilendirmede “İl Sağlık Müdürlüğümüz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mesut Düzelli ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Eray Çalap, Çivril İlçesinde Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Işıklı ve Kıralan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları ile Çal İlçesinde Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Çal Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ziyaret ettiler.Ziyarette; çalışmalar yerinde incelenerek, hastalar ve sağlık çalışanları ile görüşüldü “ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.