İLK ANDAN SON DAKİKAYA KADAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI

Sevilen isim Denizli’yi adım adım dolaştı, partisi ve Genel Başkanı için gece gündüz oy isteyerek çalıştı.

Siyaset Yayın: 13 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 13.05.2023 20:00:00
Editör - Bülent Çakır
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin sevilen ve duayen ismi Adnan Keskin, seçim yasaklarının başlamasıyla çalışmalarını tamamladı. Çalışma azmi ve gayreti ile gençlere taş çıkaran Adnan Keskin “Siyasi Yaşamımda Şahsıma 5 Dönem Milletvekilliği Onurunu Yaşatan Partili, Partisiz Tüm Denizlili Hemşerilerimize Teşekkür ve Saygılarımı Sunarım “mesajıyla seçim çalışmalarını tamamladığını duyurdu.

 

Çivril’in yetiştirdiği en büyük siyasi isimlerden olan Adnan Keskin 28’inci dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini tamamladı. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması e CHP Denizli Milletvekili sıralamasının belirlenmesinin ardından Denizli’ye gelen ve saha çalışmalarına başlayan Adnan Keskin 13 Mayıs Cumartesi saat 17.00 itibari ile çalışmalarını bitirdiğini duyurdu. Sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasından yaptığı açıklama ile Denizlililere ve partisine teşekkür eden Keskin “Ulu Önder Atatürk 'ün bize  emaneti olan Cumhuriyetin  temel değerlerini koruyarak  Cumhuriyeti ebediyete  kadar yaşatmak ve ülkemizde  demokrasinin kökleşmesi, yurttaşlarımızın barış ve birlik içinde güzellikleri paylaşarak yaşamasını sağlamak için 30 gündür memleketim Denizli de ilçelerimiz ve mahallelerinde (Köyler) yürüttüğüm siyasi çalışmalarımı bugün itibariyle tamamladım. 52 yıllık siyasi yaşamımdaki şahsıma 5 dönem milletvekilliği onurunu yaşatan partili, partisiz tüm Denizlili Hemşerilerimize teşekkür ve saygılarımı sunarım. Seçimin barışımıza ve dostluğumuza katkı yapmasını diliyorum. Partim CHP' sinde Genel Başkanlık hariç; Bakanlık ve tüm parti makamlarında onur ve şerefimle görev yaptım. Bu güzel ve onurlu görevleri yapmamı sağlayan partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ü şükran ve saygıyla Anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.